Wat zijn tandheelkundige implantaten?

Een permanente oplossing voor één of meerdere missende tanden en/of kiezen

 

Als u op zoek bent naar een oplossing voor het vervangen van een of meerdere ontbrekende tanden, dan zijn tandheelkundige implantaten wellicht iets voor u. Bij DentaNova zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten die er niet alleen natuurlijk uitzien, maar ook functioneren als echte tanden.

Een tandheelkundig implantaat is een kunstmatige wortel die in het kaakbot wordt geplaatst. Op deze wortel wordt vervolgens een kroon of brug geplaatst die er net zo uitziet als een echte tand. Implantaten zijn duurzamer en beter bestand tegen slijtage dan traditionele tandprotheses, zoals meer comfort en duurzaamheid. Omdat implantaten vast zitten in het kaakbot, voelen ze aan als echte tanden en geven ze de drager een natuurlijk ogende glimlach.

Een ander voordeel van implantaten is dat ze helpen het bot in de kaak te behouden en te stimuleren, wat kan voorkomen dat het kaakbot slinkt en het gezicht een ingevallen uiterlijk krijgt.

Bij DentaNova gebruiken we geavanceerde technologieën en procedures om de implantaten zo comfortabel  mogelijk te plaatsen.

Als u meer wilt weten over tandheelkundige implantaten en wat DentaNova kan bieden, neem dan gerust contact met ons op voor een consult. Onze deskundige tandheelkundige professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste beslissing te nemen voor uw tandheelkundige gezondheid.

  • Permanente oplossing
  • Verbetering spraak en kauwfunctie
  • Natuurlijke uitstraling en functie

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 20:00
Di - Vri: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 10:00 - 14:00

Voor al uw vragen

info@demo.prestigemediagroep.nl