Algemene Tandheelkunde

Welkom bij DentaNova tandartsenpraktijk

DentaNova is een moderne tandartspraktijk gevestigd in Moerwijk tussen het Zuiderpark en het Erasmusplein. Bij ons kunt u rekenen op de beste tandheelkundige zorg volgens de hoogste kwaliteitseisen. Behalve de algemene tandheelkunde bent u bij ons ook aan het juiste adres  voor: preventieve tandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, kindertandheelkunde, reconstructieve tandheelkunde (gebitsrenovatie), orthodontie (beugel), prothetiek ( kunstgebit/ klikgebit) en esthetische/ cosmetische tandheelkunde. Wij werken uitsluitend volgens de laatste technieken en bewezen behandelmethodes.

Complete tandzorg onder één dak

Voor het complete aanbod van tandzorg bent u bij DentaNova in goede handen. Tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten, een implantoloog en tandtechnici. U kunt als patiënt bij ons altijd op korte termijn terecht bij één vertrouwd adres!

Met een gerust gevoel naar de tandarts

Wij werken graag aan een goede relatie met onze patiënten. Daarom investeren wij veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service. Wij zijn pas tevreden als een behandeling technisch goed is uitgevoerd én aan uw wensen heeft voldaan. Niet alleen een gezonde mond, maar ook een blije patiënt!

Transparantie

Met onze speciale software kunnen we samen met u kijken of u een eigen bijdrage dient te betalen naast de vergoeding van uw zorgverzekering. Ook kunnen we zien of u een aanvullende tandartsverzekering heeft. Zo komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.