Periodieke controle

Voor de nieuwe patiënt

Het eerste consult

Bij DentaNova begrijpen we dat het voor sommige mensen een uitdaging kan zijn om naar de tandarts te gaan. Daarom bieden we een warme en gastvrije omgeving waar u zich op op uw gemak kunt voelen tijdens uw eerste consult.

Tijdens uw eerste consult zullen we een uitgebreid tandheelkundig onderzoek uitvoeren om uw mondgezondheid in kaart te brengen. We zullen uw gebit grondig onderzoeken en beoordelen op tandbederf, tandvleesaandoeningen, tanderosie en andere problemen. We maken daarbij gebruik van geavanceerde technologieën zoals röntgenfoto's om een nauwkeurig beeld te krijgen van de conditie van uw gebit.

Daarnaast zullen we ook uw tandheelkundige geschiedenis bespreken en eventuele vragen of zorgen die u hebt beantwoorden. We zullen u adviseren over de beste behandelingen en oplossingen voor uw specifieke behoeften en doelen.

Bij DentaNova vinden we het belangrijk om open en transparant te communiceren met onze patiënten. We zullen daarom alle behandelingsopties en de bijbehorende kosten met u bespreken, ook krijgt u een offerte mee naar huis. Zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw mondgezondheid.

We willen dat u zich comfortabel voelt tijdens uw eerste consult, dus als u vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Onze deskundige tandheelkundige professionals staan klaar om u te helpen en u op uw gemak te stellen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele tandheelkundige praktijk voor uw eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We helpen u graag verder en kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij DentaNova.

Röntgen/ x-ray

Belangrijk bij een juiste diagnose stelling

Professioneel consult

Het stellen en bespreken van de juiste diagnose en mogelijke behandelingen.

Intra oraal onderzoek

Het beoordelen van de gezondheid van de tanden/ kiezen, het tandvlees en overige weke delen in de mond.

Behandelplan

Een behandelplan speciaal voor u gemaakt voor het herstellen van de mooie lach.
Team

Maak een afspraak

Een afspraak maken

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 20:00
Di - Vri: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 10:00 - 14:00

Voor al uw vragen

info@demo.prestigemediagroep.nl