Waarom is preventie belangerijk?

Mondgezondheid en algemene gezondheid

Bij DentaNova hechten we veel waarde aan preventieve tandheelkunde. Preventie is namelijk de sleutel tot een gezonde en stralende glimlach op de lange termijn. Onze preventieve tandheelkundige behandelingen zijn erop gericht om tandheelkundige problemen in een vroeg stadium te detecteren en te voorkomen.

Onze preventieve behandelingen omvatten regelmatige controles en reinigingen, die ervoor zorgen dat eventuele tandheelkundige problemen tijdig worden opgespoord en behandeld. Tijdens een controle zal onze tandarts uw gebit onderzoeken op tekenen van tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere problemen. We maken daarbij gebruik van geavanceerde technologieën zoals röntgenfoto's om het gebit grondig te onderzoeken.

Onze reinigingen zijn bedoeld om tandplak en tandsteen te verwijderen die zich op de tanden hebben opgebouwd. Deze behandelingen zijn essentieel om tandvleesaandoeningen en tandbederf te voorkomen. Tijdens de reiniging zal onze mondhygiënist, paro preventieassistente of preventieassistente zachtjes de tandplak en tandsteen verwijderen en de tanden polijsten.

Naast regelmatige controles en reinigingen kunnen we ook aanvullende preventieve behandelingen bieden, zoals fluoridebehandelingen en sealants. Fluoridebehandelingen versterken het tandglazuur en verminderen het risico op tandbederf. Sealants zijn een beschermende laag van kunsthars die over de kiezen worden aangebracht om tandbederf te voorkomen.

Bij DentaNova zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke preventieve tandheelkunde. Wilt u meer weten over onze preventieve behandelingen en hoe we u kunnen helpen een gezonde en stralende glimlach te behouden? Neem dan gerust contact met ons op voor een consult. Onze deskundige tandheelkundige professionals staan klaar om u te helpen.

Jan Luykenlaan 15

2533 JK Den Haag

070 222 30 30

Bel voor een afspraak

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 20:00
Di - Vri: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 10:00 - 14:00

Voor al uw vragen

info@demo.prestigemediagroep.nl